Velkommen til vår nettside

Ranheim skolemusikkorps er korpset for hele Ranheim! Vi er over 80 medlemmer fordelt på drill, aspirant, junior og hovedkorps.

Ranheim skolemusikkorps ble grunnlagt allerede i 1946, da som et rent guttekorps. Korpset har siden det ble stiftet stått sentralt i kulturlivet på Ranheim. Mange tradisjoner har kommet med årene, og korpset har mange faste tradisjoner i bydelen vår, som  spilling i kirka på julaften og på kirkebakken til konfirmasjon, på skolegårdsfest og marsjering rundt omkring på Ranheim både 1. og 17. mai. I tillegg arrangerer vi hvert år julemesse første søndag i advent med tilhørende julegrantenning.

I tillegg til våre faste øvelser har vi mange aktiviteter gjennom året, både seminarer og konserter, og i tillegg sosiale aktiviteter for hele korpset. Som avslutning på korpsåret drar vi på korpstur i inn eller utland.

Hver høst deltar vi på en musikk- og showkonkurranse, de siste årene har dette vært på Kimen på Stjørdal. I tillegg deltar korpset på Trøndersk Mesterkap i Olavshallen i februar hvert år.

På nettsiden vår kan du lese mer om korpset vårt, og se bilder fra noen av våre aktiviteter gjennom året.

Velkommen til oss!
Søk
Driftes av Styreportalen AS